Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Tomë Gashi: Prokuroria të përgatitet për arrestime

Tomë Gashi: Prokuroria të përgatitet për arrestime

Avokati i i familjes së Astrit Deharit, Tomë Gashi, ka dhënë një paralajmërim, sa i përket vdekjes së Astrit në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Ai në një postim në Facebook ka postuar tabelën e rrugës që mban emrin e Astrit dhe Arbënor Deharit.

Kurse në përshkrimin e saj avokati Tomë Gashi, që është përkrahës i Lëvizjes Vetëvendosje ka paralajmëruar Prokurorinë të përgatitet për arrestime.
“Prokuroria të përgatitet për arrestime!”, shkruan Gashi.

Kujtojmë se aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Deharim vdiq në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, me 5 nëntor 2016, në rrethana ende të pasqaruara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *