Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Te burgosurit ne Vlore kunder Calamanit, ja se cfare i kane bere sot

Te burgosurit ne Vlore kunder Calamanit, ja se cfare i kane bere sot

uta para burgut të Vlorës, aty ku 38-vjeçari vuan dënimin.

Sipas “BW” gjendja e Çalamanit në bur.gun e Vlorës paraqitet e qetë dhe se vijon të qendrojë në izolim në ambientet e këtij bu.rgu. Ndërkohë mësohet se Çalamani nuk është vizituar në bu.rg nga asnjë i afërm i tij, dhe asnjë prej të burgosurve nuk i ka ofruar veshje.

Ai vijon të mbajë veshur rrobat që kishte ditën që u arrestua.

Vlen të thuhet se Klodian Çalamani ende nuk ka një përfaqësues ligjor pasi avokati që i ishte përcaktuar dha dorëheqjen nga kjo mbrojtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *