Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Syla I Bën Një Pyetje Publike Albin Kurtit: Pse Thaçi, Veseli, E Vëllezërit Haradinaj Kanë Flet Arrest Prej Serbisë, E Ju Jo?

Syla I Bën Një Pyetje Publike Albin Kurtit: Pse Thaçi, Veseli, E Vëllezërit Haradinaj Kanë Flet Arrest Prej Serbisë, E Ju Jo?

Gazetari dhe opinionisti Valon Syla, i ka bërë një pyetje publike liderit të Lëvizjes Vetëvendosjes (LVV’së), Albin Kurti, se pse ai nuk ka flet arrest prej Serbisë, derisa Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Ramush e Daut Haradinaj kanë, shkruan Gazeta Metro.

Me anë të një shkrimi në Facebook, gazetari Valon Syla ka shtruar një pyetje publike për Albin Kurtin.

Ai e ka pyetur Kurtin se pse nuk ka flet arrest prej Serbisë, siç kanë Thaçi, Veseli dhe vëllezërit Haradinaj.

“Një pyetje publike për Albin Kurtin. Pse Hashim Thaçi Kadri Veseli dhe Ramush e Daut Haradinaj kanë flet arrest prej Serbisë. Por Albin Kurti ska? Pse? A është i falur, apo çka?”, ka shkruar Syla.

Më poshtë keni statusin e tij të plotë. //gazetametro.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *