Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Alfred Cako Zbulon Emrin: Ky Do Të Jetë Presidenti I Parë I Shqipërisë Së Madhe!

Alfred Cako Zbulon Emrin: Ky Do Të Jetë Presidenti I Parë I Shqipërisë Së Madhe!

Alfred Cako Zbulon Emrin: Ky Do Të Jetë Presidenti I Parë I Shqipërisë Së Madhe!

Konspiracionisti shqiptar Alfred Cako hodhi bombën e radhës ditën e sotme në ‘Rrethin Katror’ duke thënë se brenda 10 vitesh mund të ndodhë një bashkim mes Shqipërisë dhe Kosovës dhe se Albin Kurti do të jetë presidenti i parë i Shqipërisë së Madhe.

Ai thekson se Iluminati e ka lënë mënjanë për momentin Kurtin që mos të marrë pjesë në zgjedhje, por do të futet në lojë më pas.

Ata po e ruajnë brenda 10-vjeçarit do të ketë një bashkim të Kosovës dhe Shqipërisë. Albin Kurti do të jetë presidenti i pa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *