Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Erion Braçe i del kundër Ramës: Unë nuk gënjej, kryeministër duhet që ta…

Erion Braçe i del kundër Ramës: Unë nuk gënjej, kryeministër duhet që ta…

Erion Braçe i del kundër Ramës: Unë nuk gënjej, kryeministër duhet që ta…

Ish-zv/kryeministri, Erion Braçe i ka dalë hapur kundër Edi Ramës i cili ditën e sotme deklaroi se fermerët protestojnë kot pasi janë keqinformuar.

Sipas Braçes me skemën aktuale të TVSH-së në bujqësi, humbet blerësi dhe për pasojë nuk ka interes të blejë prodhimin në vend.

“Unë nuk keqinformohem! Unë nuk keqinformoj, as me qëllim politik, as me qëllim ekonomik apo përfitimi personal! Të gjithë kemi shqetësimin e prodhuesit, unë, ministrja, kryeministri; Por shqetësimi nuk zgjidhet duke thelluar humbjen e blerësit, shkatërruar interesin e bujkut. Kryeministër ta dish që unë nuk gënjej”, tha Braçe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *