Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Lajm i mirë! Zyrtarisht duke filluar nga sot, patenta shqiptare do të njihet në…

Lajm i mirë! Zyrtarisht duke filluar nga sot, patenta shqiptare do të njihet në…

Lajm i mirë! Zyrtarisht duke filluar nga sot, patenta shqiptare do të njihet në…

Qeveria shqiptare ka miratuar vendimin mbi njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit me Italinë.

Kjo do të thotë se patentat shqiptare tashmë do të njihen në Itali. Vendimi vjen pas vizitës që Edi Rama zhvilloi në Itali ku po zhvillon negociata per njohjen edhe te pensioneve shqiptare ne Itali.

“Miratuam marrëveshjen me shkëmbim notash, ndërmjet këshillit të ministrave të republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së republikës së Italisë, mbi njohjen e ndërsjellë të lejeve të drejtimit me qëllim konvertimi”, njofton Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *