Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Përse Qeveria E Shqipërisë Nuk E Përshëndet Dhe Nuk Bashkohet Me Kërkesën E Presidentit Bajden Drejtuar Dje Serbisë Për Njohjen E Kosovës?”

Përse Qeveria E Shqipërisë Nuk E Përshëndet Dhe Nuk Bashkohet Me Kërkesën E Presidentit Bajden Drejtuar Dje Serbisë Për Njohjen E Kosovës?”

Ballina Lajme “Përse qeveria e Shqipërisë nuk e përshëndet dhe nuk bashkohet me kërkesën…

“Përse qeveria e Shqipërisë nuk e përshëndet dhe nuk bashkohet me kërkesën e presidentit Bajden drejtuar dje Serbisë për njohjen e Kosovës?”

Publicisti dhe diplomati, Shaban Murati, ngre një pyetje që ngjall debat.

“Një pyetje e natyrshme”.

“Përse qeveria e Shqipërisë nuk e përshëndet dhe nuk bashkohet me kërkesën zyrtare të presidentit të ri amerikan Xho Bajden drejtuar me shkresë zyrtare në 7 shkurt 2021 Serbisë për njohjen e Kosovës, në një kohë që qeveria e Shqipërisë e ka përshëndetur brenda ditës planin e kryeministrit grek për zgjerimin e ujrave territoriale greke në detin dhe në ishujt grekë të Jonit?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *