Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Melihate Termkolli “trondit” vendin-“Bravo Kryeministër Kurti!”

Melihate Termkolli “trondit” vendin-“Bravo Kryeministër Kurti!”

Melihate Tërmkolli e LDK-së, ka befasuar me një koment në lidhje me takimin e zhvi lluar në Bruksel mes Kurtit e Vuçiqit.

Tërmkolli ka thënë se duke parë njoftimet e mediave, nuk mund të thotë ndryshe vetëm se: “Bravo Kryeministër”.

Hvp mark,etIngvn 5 svkonda vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Këtë koment e bëri në llogarinë e saj në facebook.“Në bazë të njoftimeve med iale nga takimi Kurti- Vuçiq, me ndërmjetësin e BE-së, mund të thuhet: Bravo Kryeministër Kurti!”-keshtu u shpreh deputetja nga rradhet e LDK-se Melihate Termkolli Hvp mark,etIngvn 5 svkonda vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *