Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Familjarët e 8-vjeçarit nuk ndalen: Ja çfarë do bëjmë, Ramës do t’i çojmë…

Familjarët e 8-vjeçarit nuk ndalen: Ja çfarë do bëjmë, Ramës do t’i çojmë…

Familjarët e 8-vjeçarit nuk ndalen: Ja çfarë do bëjmë, Ramës do t’i çojmë…

Ndonëse erdhi nata dhe pritej që të shkonin në shtëpi për të pushuar pas një ditë tepër të lodhshme, familjarët e vogëlushit Mateo nuk kanë ndërmend të largohen nga sheshi i Fierit.

Në orët e vona të darkës, familjarët vijojnë të ftojnë qytetarët të firmosin për peticionin që kanë nisur për v@rj3n në litar të Klodian Çalamanit.

“Në të gjithë Shqipërinë po mblidhen firmat për peticionin dhe pastaj do t’ia çojmë kryeministrit Edi Rama. Shpresojmë që qeveria ta dëgjojnë kërkesën tonë ta dënojmë me v@rje Klodianin”, thonë familjarët e Mateos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *