Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Florian Marku – Shiko ketu meçin Shqip

Florian Marku – Shiko ketu meçin Shqip

Boksieri shqiptar, Florian Marku rikthehet në ring të shtunën, ku do të përballet me Jorick Luisetton në kategorinë e peshave të lehta.

Marku mund të vazhdojë ngritjen e tij mbresëlënëse me një fitore ndaj Luisettos në The SSE Arena.

Luisetto ka 13 meçe, prej të cilave ka fituar 11, 2 me K.O dhe ka humbur 2.

Në anën tjetër, boksieri shqiptar është i pamposhtur, me Markun që prej 10 meçeve ka 9 fitore dhe vetëm një Barazim.

Para duelit të Markut do të zhvillohet një meç tjetër prej gashtë raundeve dhe më pas në ring do të dalë Boksieri Shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *