Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Kryeministrja E Serbisë: Kam Thënë Se Shqiptarët Janë Të Ardhur Nga Mali, Nuk Kërkoj Falje E Kam Thënë Të Vërtetën

Kryeministrja E Serbisë: Kam Thënë Se Shqiptarët Janë Të Ardhur Nga Mali, Nuk Kërkoj Falje E Kam Thënë Të Vërtetën

Kryeministrja E Serbisë: Kam Thënë Se Shqiptarët Janë Të Ardhur Nga Mali, Nuk Kërkoj Falje E Kam Thënë Të Vërtetën

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq në një emision në RTS ka deklaruar se nuk kërkon falje për deklaratën e saj që e ka dhënë ditë më parë se ”qytetarët e Kosovës janë njerëz të malit”.

Ai thekson se nuk do të kërkojë falje për këtë deklaratë, sepse sipas saj është e vërtetë, shkruan RTS, transmeton Indeksonline.

“Është e pamundur të flasësh me ta. Është jashtëzakonisht e vështirë, dhe është dëshmuar pothuajse e pamundur për të dalë me këta njerëz, për të negociuar”, ka deklaruar ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *