Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Në këtë orë pritet të fillojë meçi Florian Marku – Jorick Luisetto

Në këtë orë pritet të fillojë meçi Florian Marku – Jorick Luisetto

Boksieri shqiptar, Florian Marku, sonte nga ora 20.00 deri 21.00 pritet të zbarkojë në ring, kundër francezit Jorick Luisetto.

Edhe pse nuk dihet saktësisht ora sepse varet krejtësisht sesi do të shkojnë meçet paraprake.

Meçi do të zhvillohet në “SSE Arena” të Londëres, i cili zgjon kureshtje të madhe tek dashamirët e boksit.

“Jam shumë i përgatitur dhe mezi e pres këtë ndeshje. Ju pres të gjithëve në ‘Sse Arena Wembley”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *