Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Kush janë ministrat e Ramës që përfliten në përgjimet e Cosa Nostra-s? Të fshehtat për.vëluese të do.sjes “Taçi”

Kush janë ministrat e Ramës që përfliten në përgjimet e Cosa Nostra-s? Të fshehtat për.vëluese të do.sjes “Taçi”

Burimet flasin për përgjime shumë të bu.jshme, pjesë e të cilave janë bërë zyrtarë shumë të lartë të qeverisë, materiali i të cilëve është i zbardhur, e pritet të shpë.rthejë dita ditës.

Në mënyrë krejt të çuditshme, u shfaq në një televizion shqiptar i kë.rkuari ndërk.ombëtar Rrezart Taçi.

Natyrisht intervista ishte përgatitur prej kohësh, por u dha pikërisht ditën kur po.licia italiane bas.tisi shtëpinë ku jetonte biznesmeni shqiptar në Milano.

Kush e drejtoi Taçin për t’u intervistuar në Top Channel pa u shp.allur he.timi nga Prokuroria ant.imafia e Palermos dhe nga SPAK?

Në cilin vend u bë intervista dhe kush ka hyrë ndërmjetës që kjo të bëhet gati kur të shpërt.hej bo.mba?

Këto janë në fakt pyetjet e para që bëhen mbi ngj.arjen, e cila ka bërë bujë prej ditësh, por që çuditërisht ka shk.aktuar një heshtje në të gjithë kampin politik të Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *