Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Blerta Deliu, dëgjo mirë, rasti ynë është montazh i ish-shefave tuaj”

Blerta Deliu, dëgjo mirë, rasti ynë është montazh i ish-shefave tuaj”

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu-Kodra duke u munduar ta godasë sa më ulët ministren e Drejtësisë, ka nxitur një valë zemërimi te Vetëvendosje, dhe mbështetësit e djemve që morën pjesë në ngjarjet e përgjakshme të Kumanovës.

Një reagim të veçantë e ka bërë nga burgu i Idrizovës ku ndodhet, i burgosur Shek Hallaçi, duke e dëshmuar se ish shefat e saj e montuan rastin e Kumanovës.

Në vijim reagimi i tij.

Blerta,ti nuk je e para nga radhët e PDK-së, që na quan terroristë, po mirë e nderuar kam një pyetje për juve, tani më trego ku qëndron problemi mes ndërkombëtarëve dhe ish-udhëheqësve të UÇK-së në Hagë!

A po tregomë cili është dallimi në mes të atyre tani në Hagë, dhe grupit të Kumanovës në Maqedoninë Veriore, tek ndërkombëtarët, ku për këta të fundit asnjëherë nuk janë deklaruar, apo si thua ti i shef edhe ata si terroristë, sikurse na shef neve, por rasti ynë është komplet ndryshe, e kundërta me ish shefat tuaj që ndodhen në Hagë, bashkësia ndërkombëtare ka kërkuar nga shteti maqedonas zbardhjen e rastit të ashtuquajtur si Rasti i Kumanovës,

sepse e ka shumë të qartë se rasti ynë është pikërisht montazh ndoshta me pjesëmarrjen direkte të ish-shefave tuaj gjatë qeverisjes 2015 PDK-LDK …!”

///

Kuptimi i fjalës dokument
dokumént,-i emër i gjinisë mashkullore; numri shumës; -e(t)
1. shkresë zyrtare që dëshmon ose që vërteton diçka; akt i shkruar me ato që janë thënë e që janë vendosur në një mbledhje, në një gjyq etj.; shënim i mbajtur sipas rregullave të caktuara; diçka e shkruar a e vizatuar, që ka vlerë si dëshmi historike: dokument i rëndësishëm (sekret); dokumente arkivore.
2. librezë ose fletë e posaçme që i jepet dikujt nga organet shtetërore a nga një organizatë për të vërtetuar anëtarësinë ose kush është ai: i pajisur me dokument.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *