Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Klodian Çalamanin e dergojne ne burgun e Vlorës, ja fjala e para që tha ‘Monstra’ e Fierit

Klodian Çalamanin e dergojne ne burgun e Vlorës, ja fjala e para që tha ‘Monstra’ e Fierit

tur nga ndonjë su lm.

Ai është sjellë në Vlore pasditen e sotme. Calamani ka qenë i shoqëruar nga policia e b ur gjeve dhe policia e rendit kur është transferuar në Vlorë.

Mësohet se Calamanin e ka ref uzuar bu rgu i Fierit. Nuk kanë pranuar ta marrin në bur gun e Fierit. Ka qëndruar në komisariat. Ndërsa sot është rënë dakord të transferohet në Vlorë.

Burime nga IEVP Vlorë thonë se Calamani kur ka ardhur ka qenë si i tr embur. Nuk ka folur fare. Ka qëndruar i heshtur dhe shikonte me f rikë këdo që i afrohej. Pritet që Calamani të dërgohet për vlerësim të shëndetit men dor.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Klodian Çalamani transferohet në parab u rgimin e Vlorës, ja fjala e para që tha ‘Mo ns tra’ e Fierit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *