Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Ma keni shkruar gabim”/ Djali befason Ramën, kryeministri bën reagimin duke…

Ma keni shkruar gabim”/ Djali befason Ramën, kryeministri bën reagimin duke…

Ma keni shkruar gabim”/ Djali befason Ramën, kryeministri bën reagimin duke…

Kryeministri Rama ka shpërndarë “Medalje të Artë” për maturantët ekselentë, të cilët kanë dalë me rezultate “10” në gjimnaz. Një moment i sikletshëm ka ndodhur kur një nxënësi iu ngatërrua emri i shkollës.

Nxënësi: Jeni gabim zoti Rama, më ngaterruat shkollën, nuk jam në Fier por në Tirane.

Rama i kthen pergjigje: “Unë thjesht lexova ate qe me kane shkruar, kush e ka shkruar gabim do të mbajë përgjegjësi. Urgjentisht t’i rregullohet gabimi dhe t’i jepet medalja e rregullt nxenesit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *