Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Policia E Kosovës Kthen Mbrapa disa Serb

Policia E Kosovës Kthen Mbrapa disa Serb

Policia e Kosovës nuk ka Iejuar vizitën e disa alpinistëve serbë të ardhur nga Serbia dhe veriu i Kosovës të cilët pIanifikonin të vizitonin Malet e Sharrit.

Zëdhënësi i PoIicisë së Kosovës për raj0nin e Ferizajt, Kanun Veseli ka k0nfirmuar për Kohën se pas kërkesës nga ana e serbëve që atyre tu lejohet një vizitë e tille, është marrë vendim që atyre tu ndaIohet vizita.

Siq raporton Radio Kim mëngjesin e s0tëm dy autobusë me serbë nga rajone të ndryshme të Kosovës janë ndaI uar në Shtërpcë dhe nuk u është Iejuar të shkojnë deri tek qendra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *