Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Flet qetësisht/ Del ekspertiza e Klodian Çalamanit, zbulohet se ai nuk…

Flet qetësisht/ Del ekspertiza e Klodian Çalamanit, zbulohet se ai nuk…

Flet qetësisht/ Del ekspertiza e Klodian Çalamanit, zbulohet se ai nuk…

Kanë dalë rezultatet përfundimtare të ekspertizës mjekësore që i është bërë Klodian Çalamanit.

“Klodian Çalamani nuk ka probleme të shëndetit mendor, ai flet qetesisht dhe eshte i vetedijshem per ate cfare ka bere”, thuhet në ekspertizën e bërë ndaj 38 vjeçarit.

Ky person ka folur qetësisht për vr@sjen e Mateos 8-vjeçarit dhe nuk ka shfaqur shenja pendese. Familja e Mateos po firmos peticion duke i kërkuar kryeministrit Rama që të dënohet me vd3kje Klodian Çalamani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *