Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Lista Srpska është ankuar se zyrtarë të FSK-së kan hyn në Veri

Lista Srpska është ankuar se zyrtarë të FSK-së kan hyn në Veri

Automjetet e blinduara nuk janë një mjet për të luftuar pandeminë, por për të prishur paqen dhe qetësinë e njerëzve tanë”, shtojnë tutje nga Lista Serbe, duke thënë se banorëve të kësaj ane nuk ju mungojnë maskat mbrojtëse, ilaçet e oksigjeni, sepse po furnizohen me të njëjtat nga Qeveria e Serbisë.

Në këtë komunikatë, nga Lista Serbe thonë se prania e FSK-së në Mitrovicë të Veriut i ka shqetësuar banorët e kësaj ane.

“Nëse institucionet e Kosovës janë të sinqerta në synimin për të lehtësuar luftën kundër kovid atëherë ata duhet të mundësojnë zbatimin e proceseve të vaksinimit në institucionet tona shëndetësore, të mos ndalojnë shpërndarjen e vaksinave dhe të kërcënojnë arrestimet e mjekëve tanë në vazhdën e pandemisë”, thuhet në komunikatë.

“Automjetet e blinduara nuk janë një mjet për të luftuar pandeminë, por për të prishur paqen dhe qetësinë e njerëzve tanë”, shtojnë tutje nga Lista Serbe, duke thënë se banorëve të kësaj ane nuk ju mungojnë maskat mbrojtëse, ilaçet e oksigjeni, sepse po furnizohen me të njëjtat nga Qeveria e Serbisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *