Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Po habit Albin Kurti me deklaraten e tij – Kërkon që Baton Haxhiu të mos dalë kurrë publikisht !!! Ja arsyeja tronditese

Po habit Albin Kurti me deklaraten e tij – Kërkon që Baton Haxhiu të mos dalë kurrë publikisht !!! Ja arsyeja tronditese

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Tinka Kurti ka reaguar ndaj gazetarit Baton Haxhiu i cili ka folur për tr.af.iki.min e qenieve njerëzore ose sk.llav.ër.inë se.k.uale në një emision televiziv.Ndaj gjuhës së Haxhiut deputetja Tinka Kurti ka reaguar, pasi që, sipas tij, ai ka thënë se bëhet dhuratë me qe.nie njerëzore.

“Pra vendet shqiptare janë ek.zotike dhe në emër të tyre flet Batoni, shqiptarët janë eg.ërsira, dhe ki.d.nap.imi i njerëzve është transparent, mundet me u bë live nëpër emisione”, shkruan deputetja në rrjetin social Facebook.Ajo tutje shprehet se, Haxhiu duhet të kërkoj falje dhe mos të prezantohet kurrë më.Reagimi i plote saj:

Baton Haxhiu thotë deklarata që rrokin veprën më të rëndë pe.nale, tr.af.ik.imin me qenie njerëzore ose sk.ll.avër.inë se.ku.ale. Kalojnë shumë orë, asnjë kërkimfalje. Qysh bëhet dhuratë një qe.nie njerëzore dhe qysh thuhet kjo publikisht?

Pra vendet shqiptare janë e k zotike dhe në emër të tyre flet Batoni, shqiptarët janë eg.ë.rsira, dhe ki .dn apimi i njerëzve është transparent, mundet me u bë live nëpër emisione.Baton Haxhiu e ka veç një shprehje: “ajo që quhet”. Dikush t’i thotë atij që quhet gazetar që gratë nuk janë prona e askujt.Ti nuk e posedon asnjë. Pas deklaratave të tilla kërkohet falje, duke mos u prezantuar kurrë në jetë më.-shkroi ne rrjetin social Facebook,deputetja Tinka Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *