Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > FOTOT/ Lefter Alla i Bulqizës inaguron rrugën më të çuditshme në Shqipëri

FOTOT/ Lefter Alla i Bulqizës inaguron rrugën më të çuditshme në Shqipëri

Banorëve të disa fshatrave malorë të Bulqizës u ka sosur durimi duke pritur ndonjë investim nga qeveria socialiste. Ata kanë mbledhur bashkë lekët dhe në bashkëpunim me kryetarin e Bashkisë së qytetit Lefter Allën e kanë ndërtuar vetë rrugën.

Alla ka parë nga afër investimin dhe e ka reklamuar në Facebook.

Falë dëshirës dhe vullnetit për të bashkëpunuar, #BashkiaBulqizë mundësoi bazën materiale të nevojshme, ndërsa vetë banorët kryen pjesën tjetër të punës” shkruan Alla në Facebook, duke reklamuar përfundimin e punimeve.

Kryebashkiaku nuk ka vënë re ndonjë gjë të çuditshme, por komentet e kanë bërë copë.

“Ore rruge eshte kjo!? Sa viza ke hequr perpara se te beje kete?” i shkruan një prej komentuesve, duke i kujtuar videon me kokainë, për të cilën Lefter Alla përfundoi në SPAK.

“Talluni me jete popull se pak e ka… pse mor rruge eshte kjo!?!?!” shkruan një tjetër.

Ka punu me plan tjetri jo kot me kot ! Neser pasneser e hap kanal ate pjesen ne mes dhe del kanal vadites fiks, çudira alla shqiptarçe” tallet një tjetër.

Komentet në profilin e kryebashkiakut janë perla, por investimi që ka inauguruar ai ia kalon të gjithave dhe është i pakrahasueshëm. Shikojeni më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *