Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Znj. Halima Yaqoub është Presidentja e Singaporit, Kjo ësht shembulli i gjith Botës, Shiko se si ajo e udhëheq vendin…

Znj. Halima Yaqoub është Presidentja e Singaporit, Kjo ësht shembulli i gjith Botës, Shiko se si ajo e udhëheq vendin…

Znj. Halima Yaqoub është Presidentja e Singaporit.
400 miliardë dollarë në vit prodhim kombëtar.
Gjashtë milionë njerëz. Pasaporta më e fortë në botë. 100 mij dollarë për person të ardhura në vit.

Aeroporti më i mirë në botë.
Gruaja muslimane e martuar me një burrë nga Jemeni.

Arritjet e saj:
Të ardhurat e Singaporit rriten me 3 trilionë dollarë.

Të ardhurat e qytetarëve singaporean janë rritur në 100 mijë dollarë.
Pasaporta singaporeane është bërë pasaporta më e shtrenjtë në botë.
Papunësia është bërë zero për qind.
Përfundoi gati dhjetë mijë projekte gjigante.
Përqindja e korrupsionit në Singapor është bërë zero.
Shkruan të gjitha taksat e produkteve Singapor.
Rriten të ardhurat kombëtare me 6 trilionë tepricë.
Dhe për dijeni, ajo lutet për Sabah me një numër të punonjësve të saj në një xhami publike në kryeqytet, dhe pas lutjes dëgjon problemet e qytetarëve të saj.
Një grua me respekt dhe vlerësim të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *