Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Nuk kisha faj, vogelushi me shau nga…! 38 vjecari le pa f jale policine me arsyen pse e vrau 8 vjecarin ne Fier

Nuk kisha faj, vogelushi me shau nga…! 38 vjecari le pa f jale policine me arsyen pse e vrau 8 vjecarin ne Fier

Një tjetër dës hmi t r on ditëse është bërë sot nga 38-vjeçari Klodian Çalamani, i cili go d iti në kokë dhe më pas gr op osi fqinjin e tij 8 vjeç.

Gazetari Ervis Kuçi ka siguruar për ‘BalkanWeb’ rrë fimin e autorit në p olici, i cili ka treguar edhe detaje.

Mësohet se ditën e sotme, vi k t ima ishte filmuar në lagje teksa bënte xhiro me biçikletë, ndërsa më pas ishte parë që hynte drejt shtëpisë së autorit.

Po ashtu bëhet e ditur se pasi policia ka kontrolluar gjithë shtëpinë, në cep të oborrit është konstatuar një g rope me dhe të punuar.

Menjëherë punonjësit e policisë kanë nisur të gë rmojnë vendin dhe është konstatuar trupi i p aj etë i djalit me g odit je në kokë me mjete të forta, kazmë ose lopatë.

Gazetari raporton se gjatë gjithë kësaj periudhe autori ka pasur komunikim me familjen e v i kti mës dhe nuk ka pasur kon f l ikte, madje.

është interesuar disa herë për të pyetur nëse ishte gjetur apo jo djali. Ndër të tjera gazetari raporton për ‘BalkanWeb’ se autori ka qenë në b u rg me xhaxhain e djalit në vitin 2006.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *