Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > LAJMI FUNDIT/ Perparim Rama po dridh gjithe qytetaret e Prishtines me kete qe tha – Kurtin e kam mik, nuk perjashtohet mundesia e

LAJMI FUNDIT/ Perparim Rama po dridh gjithe qytetaret e Prishtines me kete qe tha – Kurtin e kam mik, nuk perjashtohet mundesia e

Pērparim Rama thotē se Kurtin e ka mik, s’pēr,jashton mundēsinē e koalicionit me VV’nē nē krye,qytet.Pērparim Rama, kryetar i zgjedh,ur i Prishtinēs thotē se ka pranuar telefonatē pēr urim tē fitores nga kundēr,kandidati Arben Vitia, derisa i ka premtuar edhe bashkē,punim, pēr tē mirēn e krye,qytetit.

“Po, z.Vitia mē ka telefonuar dhe i falēnderohem shumē. Mē ka thēnē se ēshtē i gatshēm qē tē bashkē,punojē nē çfarēdo aspekti nē kētē punēn e madhe qē na pret”, tha Rama.

Pos ndihmēs nga Vitia, Rama pret mbēshtetje edhe tē krye,ministrit Albin Kurti pēr tē cilin tha se ka njē raport tē veçantē.“Unē e njoh z.Kurti para shumē kohēsh, njihemi moti dhe s’kam asnjē arsye qē tē besoj se nuk do tē kemi bashkē,punim”, tha Rama nē Rubikon tē Klan Kosovēs.

Por si e njeh ai Kurtin?“Mik, shok”, tha Rama.Rama, i cili as pas fitores nuk bēri publik asnjē emēr tē ekipit tē tij qeverisēs pēr krye,qytetin nuk pērjashtoi mundēsinē e lidhjes sē njē koalicioni me VV’nē.“Assesi. Kjo ēshtē njē betejē kundēr kaosit ur,ban”, tha Rama.Ai ēshtē i bindur se fitorja i erdhi pēr shkak tē programit tē tij qeverisēs.Rama u zotua se 50 pēr qind e ekipit tē tij do tē jenē gra veçse ato do tē pēr,zgjidhen nē bazē tē kritereve dhe standardeve profesionale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *