Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > U infektua me COVID , atleti konsumoi spec djegës për të testuar shijen, ja çfarë ndodhi

U infektua me COVID , atleti konsumoi spec djegës për të testuar shijen, ja çfarë ndodhi

Lojtari anglez i regbisë, Joe Marler testoi veten me një spec djegës për të kontrulluar ndjenën e shijes pasi rezultoi pozitiv me COVID-19.

Por siç shihet dhe nga video e publikuar nga vetë atleti në llogarinë e tij në Instagram ai hidhet nga karrigia për shkak të efektit të dhimbjes.

Kjo sipas mjekëve ka ndodhur sepse receptorët VR1 të cilët zbulojnë substancën ‘kapsaicinë’ që e bën substancën të hidhur, nuk janë të prekur nga koronavirusi prandaj dhe atleti ndjeu dhimbjet.
‘F*ck you Covid!’ ka shkraur atleti krahas videos.
https://www.instagram.com/stories/joemarler17/?utm_source=ig_embed&ig_rid=254b015c-96ba-49d0-a5aa-94c7d30aa745&ig_mid=4FD3507F-A99A-4489-97A8-F132BDBA0499

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *