Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Deklarohet komandanti: se kur do te blej tanke Ushtria e Kosovës

Deklarohet komandanti: se kur do te blej tanke Ushtria e Kosovës

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Rama në emisionin “Interaktiv” ka zbuluar plane mbi atë se si do të duket Ushtria e Kosovës.

Pasi tash me jemi Ushtria dhe autoblindat e parë për të kanë mbërritur nga Amerika
Por një gjë është e qartë ushtria e Kosovës do të ketë armatim të rëndë.

Këtë e pati pranuar edhe vetë komandanti Rama.
Është pyetje që është pak herët që të deklarohemi, por jam i sigurt që pas vendimit politik, do të njoftoheni me kohë. Ditët e hapura për qytetarët do të ndodhin edhe në të ardhmen. Dyert tona janë të hapura çdo ditë për qytetarët. Kemi qenë transparent dhe do të vazhdojmë të jemi të tillë pasi nuk kemi çfarë të fshehim. Ne jemi të detyruar që t’i japim llogari qytetarëve, përveç institucioneve. Unë duhet të raportoj dhe të jap përgjegjësi për zhvillimet që ndodhin”, ka thënë Rama.

“Problemin më të madh e kemi te mentaliteti. Strategjia e sigurisë në nivel global ka ndryshuar. Mund të them se nuk do të kemi tanke. Jemi vend i vogël ndërsa qëllimi ynë është që të jemi pjesë e NATO-s. Kur je pjesë e NATO-s është ndryshe”, ka thënë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *