Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Aleksandar Vuqlin: Po hyri në veri, Ushtria e Kosovës do të ketë disfatë dhe humbje

Aleksandar Vuqlin: Po hyri në veri, Ushtria e Kosovës do të ketë disfatë dhe humbje

Deklaratën e kryeministrit të Kosovës se “Ushtria e Kosovës do të jetë aty nëse Ushtria e Serbisë vjen te kufiri” , në Serbi është kuptuar si kë rcënim.Lidhur me këtë ministri i Mbrojtjes i Serbisë Aleksandar Vulin ka thënë se përpjekja eventuale e hyrjes së Ushtrisë së Kosovës në veri të saj do të përfundonte me dështim dhe ikje të plotë.

“Prishtina dëshiron t’i përsërisë gabimet për të cilat nuk është e din edhe vet. E di se Vuçiqi nuk frikohet ashtu siç e di se përpjekja e tij eventuale për hyrje me ushtri në veri të Kosovës do të përfundonte me disfatë dhe me ikje të plotë “,ka thën Vulin në “novosti”..Sipas tij, Pristina“po bën çdo gjë për të nxitur konflikt për të cilin do ta fajësonte Serbinë”.

Vulin ka shtuar se “të gjithë ata që në bashkësinë ndërkombëtare e përkrahin iden e prishtines dhe që janë të gatshëm që shtetasit e vet t’i dërgojnë për të luftuar pasurinë dhe lirinë, duhet ta dinë se 2020 –a nuk është 1999 –a dhe se bota pakthyeshëm ka ndryshuar”.

“Serbia nuk është më e dobët, as e vetme siç ka qenë. Qytetarët e Serbisë mund të jenë të qetë, ushtria e Serbisë është e sigurt dhe e gatshme t’i zbatojë urdhrat”, ka thënë ndër të tjera Vulin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *