Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Një minutë pas të parit, tjetër tërmet i fuqishëm shkund Iranin. Nisin raportimet për vdekjet, plagosjet dhe dëmet materiale

Një minutë pas të parit, tjetër tërmet i fuqishëm shkund Iranin. Nisin raportimet për vdekjet, plagosjet dhe dëmet materiale

Ende pa mb.ar.uar i pari, kun.dërpër.gjiet një tjetër të.rmet me po të njëjtën amplitudë në Iran.

Një i vd.ekur dhe qindra të pl.ago.sur, d.ë.me të pa.llogaritshme materiale, janë ra.portimet e para. Por ende çshtë fillimi. Bilanci pr.i.tet të përk.eq.ësohet.

Esmaeil Bayramnejad, kreu i Qendrës Sizmologjike Iraniane, i tha televizionit shtetëror se dy lëk.un.djet me magnitudë 6.4 dhe 6.3 go.ditën respektivisht ne një minutë në një zonë pranë ishullit Qeshm, afër qytetit port të Bandar Abbas, të dielën pasdite.

Tërm.etet u ndje.në në pr.ovincat fqi.nje, përf.shirë Kermanin, si dhe në Dubai në Emiratet e Bashkuara Arabe. Disa pasgo.ditje u rapo.rtuan në orët në vijim në Iran.

Vik.tima vd.i.q kur një sht.yllë ele.ktrike ra mbi të teksa po ecte në një rrugë në Bandar Abbas. Videot në mediat sociale treguan gjithashtu pjesë të malit Geno në Bandar Abbas duke u she.mb.ur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *