Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > LAJMI I FUNDIT! Parlamenti Evropian mbështet Liberalizimin e Vizave për Kosovën

LAJMI I FUNDIT! Parlamenti Evropian mbështet Liberalizimin e Vizave për Kosovën

Parlamenti Evropian me shumicë dërrmuese kanë mbështetu liberalizimit të vizave për Kosovën.

Raportuesja për Kosovën në këtë institucion, Viola Von Cramon ka bërë të ditur se liberalizimin e vizave për Kosovën e kanë mbështetur 472 eurodeputetë.

“Në votimin plenar për raportin për Kosovën në Parlamentin Evropian, shumica dërrmuese mbështet liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës dhe kërkon nga Këshilli i BE-së që të veprojë. 472 pro, 165 kundër dhe 41 abstenime”, ka shkruar Von Cramon.

Eurodeputetja Von Cramon, sot në debatin për raportin e progresit për Kosovën në Parlamentin Evropian ka kërkuar edhe njëherë që Këshilli i BE-së të veprojë dhe të liberalizojë vizat që ka premtuar për Kosovën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *