Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Humbi jetën 1 orë pas lindjes së foshnjës, ja kush është nëna 25-vjeçare që s’mori ndihmë në spital

Humbi jetën 1 orë pas lindjes së foshnjës, ja kush është nëna 25-vjeçare që s’mori ndihmë në spital

Humbi jetën 1 orë pas lindjes së foshnjës, ja kush është nëna 25-vjeçare që s’mori ndihmë në spital

Humbi jetën 1 orë pas lindjes së foshnjës, ja kush është nëna 25-vjeçare që s’mori ndihmë në spital Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

25-vjeçarja Rexhina Debrova, humbi jetën pasi solli në jetë fëmijën e parë, pasi një arresti kardiak.

Pas ngjarjes së rëndë të regjistruar ditën e sotme në Elbasan, ku një 25-vjeçare ka humbur jetën vetëm 1 orë pasi ka sjellë në jetë fëmijën e saj të parë, kanë dalë edhe fotot e të ndjerës./ Hape marketingun dhe pas pak sekondave hapet video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *