Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > “E kam të rrezikuar jetën, serbët më ofruan 2 milionë euro për videot e luftës

“E kam të rrezikuar jetën, serbët më ofruan 2 milionë euro për videot e luftës

Esat Shala nga një fshat i Drenicës ka rreth 4 mijë orë xhirime të masakrave të tmerrshme në Kosovë.

Ai pohon se është i rrezlkuar me jetë nga shërbimet serbe. Madje, pohoi se edhe i janë ofruar 2 milionë euro në këmbim të këtyre pamjeve.

Esat Shala është i papunë, por puna e tij e jashtëzakonshme të cilën e ka bërë deri tash është vullnetare.

Shala gjithashtu ishte dëshmitar i vra.sjes së motrës së tij. Esati thotë se armlku serb i kishte rrethuar dhe kishte kërkuar që të dorëzoheshin, por e motra e tij nuk kishte pranuar dhe si pasojë ajo ishte vra.rë me 5-6 plu.mba.

Ai pohon se është i rrezlkuar me jetë nga shërbimet serbe. Madje, pohoi se edhe i janë ofruar 2 milionë euro në këmbim të këtyre pamjeve.

Ai tërë pas luf.tën ia kushtoi masak.rave e gjenocldit të vendit tonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *