Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Letra qe Dritan Abazoviqi i shkruajti Albin Kurtit, po dridh vendin do ju le pa fjale. Ja cfare shkruhej ne ate leter nga e cila…

Letra qe Dritan Abazoviqi i shkruajti Albin Kurtit, po dridh vendin do ju le pa fjale. Ja cfare shkruhej ne ate leter nga e cila…

Letra qe Dritan Abazoviqi i shkruajti Albin Kurtit, po dridh vendin do ju le pa fjale. Ja cfare shkruhej ne ate leter nga e cila…

-Letra qe Dritan Abazoviqi i shkruajti Albin Kurtit, po dridh vendin do ju le pa fjale ja cfare shkruhej ne ate leter

zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, i ka dërguar një letër urimi kryeministrit Albin Kurtit letra është publikuar nga Zyra e Kryeministrit në urim, Abazoviqi ka thënë se e ka besimin e plotë që përvoja personale dhe

politike e Kurtit do të kontribuojë në zhvillimin dhe prosperitin e mëtejshëm të Republikës së Kosovës dhe popullit të saj ai ka theksuar edhe rëndësinë e bashkëpunimit në mes dy vendeve që do të sjellë përfitime për qytetarët e Malit të Zi dhe të Kosovës,më poshtë gjeni letrën e plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *