Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Kush tha që nuk kemi investuar në veri të Shqipërisë”/ Rama ndërton të tjera rrugë…

Kush tha që nuk kemi investuar në veri të Shqipërisë”/ Rama ndërton të tjera rrugë…

Kush tha që nuk kemi investuar në veri të Shqipërisë”/ Rama ndërton të tjera rrugë…

Kryeministri Edi Rama ka ndërtuar të tjera rrugë që lidhin Velipojën me disa fshatra të kësa zone.

“Përfundon shtrimi me asfalt i rrugës që lidh fshatrat: Bushat, Mali i Jushit, Rranxa dhe Barbullush me rrugën kryesore të Velipojës. Kush thotë se në veri nuk kemi bërë investime, e ka gabim”, shkruan Qeveria Rama.

Kjo rrugë me gjatësi prej 1.5 km ishte një domosdoshmëri e veçantë, sidomos në stinën e verës për pushuesit që frekuentojnë bregdetin dhe punonjësit sezonal në Velipojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *