Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Firmoset marrëveshja Shqipëri – Itali, Rama njofton shqiptarët se për gjatë 5 viteve…

Firmoset marrëveshja Shqipëri – Itali, Rama njofton shqiptarët se për gjatë 5 viteve…

Firmoset marrëveshja Shqipëri – Itali, Rama njofton shqiptarët se për gjatë 5 viteve…

Firmoset marrëveshja Shqipëri – Itali, Rama njofton shqiptarët se për gjatë 5 viteve…

Qeveria shqiptare dhe ajo italiane kanë firmosur një marrëveshje të rëndësishme.
Kryeministri Edi Rama njoftoi ditën e sotme arritjen e marrëveshjes 5-vjeçare mes dy ministrive te shendetesise për sigurimin e trajtimit falas dhe profilaksisë për të gjithë fëmijët hemofilikë në Shqipëri.

Gjatë takimit dypalësh, u diskutua edhe mbi rishikimin në fillim të dhjetorit të vendimit që kufizon udhëtimet e qytetarëve shqiptarë në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *