Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Xhelal Mziu erdhi me opinga të grisura, sot ka Benz 200 mijë euro”/ Deklarata nga…

Xhelal Mziu erdhi me opinga të grisura, sot ka Benz 200 mijë euro”/ Deklarata nga…

Xhelal Mziu erdhi me opinga të grisura, sot ka Benz 200 mijë euro”/ Deklarata nga…

Kandidati socialist, Halit Valteri ka thënë se Lulzim Basha nuk e kalon Vetingun duke e akuzuar se ka vjedhur miliona euro në Rrugën e Kombit.

Valteri u tall dhe me Xhelal Mziun, për të cilin tha se deri dje ishte me opinga llastiku kurse sot ecën me makinë 200 mijë euro.

“Me kë do ta bëjë vetingun në politikë? Lulzim Basha është i pari që dënohet. Ish-Ministër që zhduku 200 milionë euro nga Rruga e Kombit. Me kë do e bëje me Xhelal Mziun? Erdhi me opinga te grisura dhe tani ecën me Benz 200 mijë euro” deklaroi Valteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *