Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Doktoresha ngre d yshime per vd ekjen e Adeles se Big Brother: Ajo dinte dicka qe sduhej te thuhej, Shikoni sepse shkaktari ka qene

Doktoresha ngre d yshime per vd ekjen e Adeles se Big Brother: Ajo dinte dicka qe sduhej te thuhej, Shikoni sepse shkaktari ka qene

Doktoresha ngre d yshime per vd ekjen e Adeles se Big Brother: Ajo dinte dicka qe sduhej te thuhej, Shikoni sepse shkaktari ka qene

Mjekja ngre dyshime per vd e kjen e Adela Xhamanit , sipas saj ajo mendon se dikush tjeter gishte gishte ne vd e kjen e sajë…
Statusi i plotë i mjekes Teuta Kamberi Alizoti:
Pallavrat e mediave..ka qenë epileptike..?!E para nuk e kam egzaminuar kurrë për 25 vjet…por edhe sikur…pastaj…çfarë lidhje ka me at ak un kardiak?!Ta zëmë se ka qenë me epilepsi dhe është futur në status epileptik..
do të kishte shenja go ditje duke u për pl asur me orenditë përqark..duke qenë vetëm.

.Shikoni se mos dikush tjetër ka qenë shkaktar..Ajo jetonte vetëm..dhe policia tha nuk kishte shenja go d itje..
Ku ishte mjeku ligjor..të vdesësh nga epilepsia është e pamundur të mos lesh gjurmë…si psh uri nim të pavullnetshën..kafshim të gjuhës..t rau ma..etj..ky në konteksin e një statusi epileptik..sipas jush…

Për mua ajo vajzë kishte shumë për të thënë.por nuk e lanë ta thoshte…
U prehsh në paqe zemër..Uroj të gjehet e vërteta jote..Të jesh engjëll nuk është keq në këtë botë të shëmtuar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *