Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Amerika fton Shqipërinë në takimin e rëndësishëm, takimi Biden – Rama ndodh me datën…

Amerika fton Shqipërinë në takimin e rëndësishëm, takimi Biden – Rama ndodh me datën…

Amerika fton Shqipërinë në takimin e rëndësishëm, takimi Biden – Rama ndodh me datën…

Presidenti i SHBA, Joe Biden në fillimt të dhjetorit do të përmbushë një nga premtimet e tij, mbajtjen e një “Samiti për Demokracinë”.

Një aktivitet i tillë do të mbahet për herë të parë me 9 dhe 10 dhjetor dhe pritet të bëjë bashkë mbi 100 vende për ndaluar rënien e demokracisë dhe erozionin e të drejtave dhe lirive në botë. Në një listë nga vendet e rajonit Ballkanit Perëndimor bën pjesë edhe Shqipëria, por ajo që bie në sy është mungesa e ftesës për Serbinë.

Shqipëria do të përfaqësohet nga Edi Rama që sigursht do të ketë mundësinë të bisedojë me presidentin Joe Biden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *