Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Më ke refuzuar 3 ftesa”/ Rama vendos në siklet liderin Holandez, i nxjerr nga çanta..

Më ke refuzuar 3 ftesa”/ Rama vendos në siklet liderin Holandez, i nxjerr nga çanta..

Më ke refuzuar 3 ftesa”/ Rama vendos në siklet liderin Holandez, i nxjerr nga çanta..

Kryeministri holandez, Mark Rutte është befasuar nga homologu i tij Edi Rama gjatë vizitës në Shqipëri.

Lideri i Holandës ndër vite kishte refuzuar 3 ftesa të Edi Ramës por në fillim të mandatit të tretë pranon të vijë në Tiranë. Në ambientet e Kryeministrisë, Rama e shtang homologun e tij të cilit i thotë:

“Kam 4 dhurata per ty, për 3 ftesat që ke refuzuar dhe një për sot që ke ardhur në Shqipëri”. Pjesë e dhuratave të Ramës ishin disa kollare të dizenjuara me piktura, dy libra, disa shishe verë dhe helmetën e Skënderbeut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *