Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Kryeministri i Holandës në krah të Ramës, jep lajmin fantastik për Shqiptarët: Ne kemi arritur…

Kryeministri i Holandës në krah të Ramës, jep lajmin fantastik për Shqiptarët: Ne kemi arritur…

Kryeministri i Holandës në krah të Ramës, jep lajmin fantastik për Shqiptarët: Ne kemi arritur…

Kryeministri i Holandës, Mark Rutte është PRO negociatave të Shqipërisë me BE.

Gjate takimit me Ramën, lideri holandez është shprehur i gatshëm që të zhvillohet sa më parë konferenca e parë ndërqeveritare.

“Jam i lumtur që tashmë jemi gati të hedhim hapin e parë për procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE. Për të nisur konferencën e parë ndërqeveritare qeveria ka bere progres dhe ka plotësuar kushtet”, tha Rutte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *