Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > U martua me një me ngjyrë, flet shqiptarja që jeton në Kanada: Në fillim me thonin si…

U martua me një me ngjyrë, flet shqiptarja që jeton në Kanada: Në fillim me thonin si…

U martua me një me ngjyrë, flet shqiptarja që jeton në Kanada: Në fillim me thonin si…

Arjola jeton prej vitesh në Kanada, ku dhe është njohur me bashkëshortin e saj Obie-n. Në një lidhje me Sk ype në “Abc-ja e mëngjesit”, Arjola rrë feu se si lindi h istoria e tyre e dashurisë teksa tha se njihen që nga shkolla e mesme.

Arjola, që tashmë është bërë nënë e një vajze, rrëfeu se dashuria e tyre është pë rballur me shumë sf ida për shkak të pa ragjy k imeve. Ndër të tjera, ajo zbuloi dhe disa nga gatimet e preferuara shqiptare të partnerit të saj si f asulet, fë rgesa dhe qo ftet.

“Jemi njohur 17 vite më parë bashkë, jemi njohur në shkollë të mesme në Toronto. Kemi ardhur me prindërit dhe dy motrat në ’99-ën. Mund të them se 6 vitet e para nuk ishte pranuar për arsye se Obie nuk ishte shqiptar, ishte një djalë me ngj yrë gjë që ka shumë par agj y kime tek shqiptarët.”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *