Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Ndalohet dhe kapet ne serbi nje ish-pjesetar i UÇK-së – Por reagimi i Albin Kurtit po dridh vendin

Ndalohet dhe kapet ne serbi nje ish-pjesetar i UÇK-së – Por reagimi i Albin Kurtit po dridh vendin

Ndalohet dhe kapet ne serbi nje ish-pjesetar i UÇK-sē – Por reagimi i Albin Kurtit po dridh vendin.PoI,icia serbe nē Suboticē ka a rres,tuar njē person me iniciale E.L i lindur mē 1979, nēn dyshimin pēr pro dhimin dhe shit,jen e dro ga,ve, dhe nēn dy,shimin se ishte pjesētar i UÇK-sē.

Siç raportojnē mediat serbe, pjesētarēt e MPB-sē, Drejtorisē sē PoI,icisē K rh,iminaIe, nē bashkē,punim me PoI,icinē e Suboticēs, PoI,icinē e Vranjēs dhe Detashmentin e Xhan,darmērisē nga Nishi, me urdhēr tē Pro ku,rorisē sē Lartē Publike nē Suboticē, e kanē a rres,tuar nēn dy,shimin se kryerja e veprēs penaIe tē prodhimit dhe shpēr,ndarjes sē paautorizuar te nar ko,tik ēve, transmeton FrontOnline.

Ai akuzohet se nē fund tē muajit gusht tē kētij viti, sē bashku me D. I. (1986), i cili ishte a rres,tuar mē herēt, ka siguruar nē Kosovē dhe pastaj ka kontrabanduar nē Vranjē 50 pako me rreth 50 kilogramē mari hu,anē.
I., a ku,zohet se mē pas e ka transportuar lēndēn nar ko,ti ke me furgon me qira pēr nē Suboticē, ku edhe ēshtē a rres,tuar.

Nē kontrollin e shtēpisē dhe objekteve tē tjera tē pērdorura nga i dy,shuari E.L janē gjetur tre vetura, katēr telefona celularē, njē sasi e madhe parash nē valuta tē ndryshme, si dhe njē letēr,njoftim e Shoqatēs sē Veteranēve tē UÇK-sē dhe njē album me fotografitē e tē dy,shuarit nē Uni formē e UÇK-sē.
L. i ēshtē caktuar masa e ndalimit deri nē 48 orē dhe me kallē,zim penal do tē dērgohet nē Pro ku,rorinē e Lartē Publike nē Suboticē.
Ende nuk ka ndonje reagim zyrtar nga ana e kryeministrit te Kosoves z Albin Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *