Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Re të zymta mbi Ballkan – Fuqia e barutit gati të shpërthejë!

Re të zymta mbi Ballkan – Fuqia e barutit gati të shpërthejë!

Në Ballkanin perëndimor kanë filluar të acarohen raportet ndërmjet shteteve. E për këto acarime si çdo herë më parë fajtore dhe iniciatore është Serbia.

Tensionet tashmë kanë filluar në Bosnje, por tensione të ngjashme ka edhe në Kosovë, ku Serbia po pretendon të marr territor apo edhe të sulmojë me forcat e saja.

Për këto tensione në Ballkan, profesor dr. Binak Maxharraj, thotë se serbët nuk janë autoktonë në këto troje.

Sipas tij, serbët nuk janë të bimë, nuk i kanë rrënjet në këto anë, sepse siç thuhet, trualli arbëror nuk e rrit farën e dreqit.

Maxharraj thekson se, serbët erdhën nga malet e Karpateve si pushtues në fund të shekullit të 12.

Prof. dr. Binak Maxharraj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *