Sunday, December 5, 2021
Home > Women Nutrition > Polici shtyu gazetaren në Dajt, për herë të parë reagon Rama: Ishte një veprim…

Polici shtyu gazetaren në Dajt, për herë të parë reagon Rama: Ishte një veprim…

Polici shtyu gazetaren në Dajt, për herë të parë reagon Rama: Ishte një veprim…

Edi Rama ka reaguar për herë të parë duke e cilësuar si të patolerueshëm incidentin ku një efektiv policie shtyn gazetaren drejt greminës në Dajt.

Kryeministri tha se individë të tillë përbaltin dinjitetin e të gjithë efektivëve dhe nuk e meritojnë të jenë pjesë e Policisë.

“Është hedhur stërkala balte mbi policinë e shtetit që vijnë nga shkelja e patolerueshme e vijës së punonjësve të policisë. Duhet vepruar siç u veprua me shpejtësi me pa asnjë tolerancë duke i larguar këta efektivë nga policia e shtetit. Figura e Policisë së shtetit nuk ka nevojë për asnjë gjest apo fjalë të tepërt pasi është mishërim i ligjit”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *