Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Jam në borxh me Zahon”, Rama flet për familjen, na tregon sa e vështirë është…

Jam në borxh me Zahon”, Rama flet për familjen, na tregon sa e vështirë është…

Jam në borxh me Zahon”, Rama flet për familjen, na tregon sa e vështirë është…

Jashtë kostumit të kryeministrit, Edi Rama na tregon se kohen e lirë e kalon duke iu kushtuar familjes, Zahos dhe Lindës për të cilët thote se ndihet në borxh.

“Kur ka pak kohë unë përpiqem që ajo kohë t’i kushtohet Zahos dhe Lindës, jam në borxh me të dy. Njerëzit që e shohin nga jashtë mendojnë që të jesh kryeministri i Shqipërisë është një qejf i madh, por gabojnë.

Borxhi ndaj njerëzve me të cilët ti ke lidhur jetën tënde është një borxh që rëndon shumë, dhe kur e sheh fëmijën që rritet e rritet dhe ndërkohë sa pak kohë ke harxhuar me të. Shpresoj shumë që të paktën t’ia vlejë për sa unë kam bërë dhe po bëj për Shqipërinë”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *