Saturday, November 27, 2021
Home > Women Nutrition > Pamjet e vullkanit që nuk ‘ndalon’ prej 7 javësh… ishulli mbulohet nga një vello e ‘zezë’

Pamjet e vullkanit që nuk ‘ndalon’ prej 7 javësh… ishulli mbulohet nga një vello e ‘zezë’

Një video-laps e mbase vullkanit më aktiv për momentin në të gjithë rruzullin tokësor. Mijëra banesa të shkatërruara, ndërsa shumica e tyre po fundosen prej “borës së zezë”

Vullkani i La Palma-s në një ishull të Spanjës ka hyrë në javën e shtatë të aktivitetit të tij. Duket sikur vullkani nuk ka ndërmend të ‘qetësohet’ dhe vijon të prodhojë sasi të jashtëzakonshme të llavës e hirit vullkanit, i cili ka mbuluar si një vello dëbore e zezë, pjesë të shumta të ishullit.

Më poshte gjeni një video-laps të aktivitetit vullkanit dhe fotot e ‘borës së zezë’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *