Monday, November 29, 2021
Home > Women Nutrition > Shokohen Shkencëtarët Me Këtë Zbulim Për Kosovën Dhe Shqipërinë

Shokohen Shkencëtarët Me Këtë Zbulim Për Kosovën Dhe Shqipërinë

Shokohen Shkencëtarët Me Këtë Zbulim Për Kosovën Dhe Shqipërinë

Të gjithë banorët e Europës janë kushërinj të largët me njëri tjetrin, thonë shkencëtarët.Një studim i Universitetit të Kalifornisë ka gj urmuar origjinën fisnore të popujve të Europës.

Sipas studiuesve Coop dhe Ralph, paraardhësit e italianëve kanë qenë fis me ata të spanjollëve.
Ndërsa paraardhësit e shqiptarëve kanë pasur lidhje gjaku me ata të grekëve dhe maqedonasve./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *