Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > DACIÇ: Tregon se a varet dialogu Prishtinë-Beograd nga Kurti e Osmani?

DACIÇ: Tregon se a varet dialogu Prishtinë-Beograd nga Kurti e Osmani?

DACIÇ: Tregon se a varet dialogu Prishtinë-Beograd nga Kurti e Osmani?

DACIÇ: Tregon se a varet dialogu Prishtinë-Beograd nga Kurti e Osmani?Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, deklaroi se dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës nuk varet nga Albin Kurti dhe Vjosa Osmani, transmeton Kosova Post.

Daçiq tha se për Kryeministrin e Kosovës, Kurti dhe Presidenten e Kosovës, Osmani, dialogu nënkupton njohjen e Kosovës nga Serbia.“Çfarë lloj dialogu është ai, nëse ata nuk e njohin marrëveshjen e Brukselit” pyet Daçiqi, si i ftuar në TV Pink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *