Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Ministrja Krifca: Do hapim Akademi për barinjtë, profesion që duam ta ruajmë

Ministrja Krifca: Do hapim Akademi për barinjtë, profesion që duam ta ruajmë

TIRANË– Ministrja e Bujqësisë Frida Krifca ka njoftuar se do të hapet një Akademi për të rinjtë që dëshirojnë të marrin profesionin e bariut, të cili ajo tha se duhet ruajtur pasi është diçka e trashëguar.

JuSugjerojmë
`Plas gallata në rrjet për Akademinë e barinjve: Ta drejtojë Taulant Balla
Akademia e Barinjëve, vjen dhe reagimi i ekspertit Resuli

E pranishme në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisinë, Krifca tha se njerëzit nuk duan të shkojnë të bëhen bari pasi kërkojnë një gjë më te lehtë. Ministrja tha se do bëjë një akademi, një grup njerëzish që do dalin të kërkojnë njerëz, të rinj që do tu thonë të bëhen barinj pasi do të subvencionohn për këtë gjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *