Tuesday, November 30, 2021
Home > Women Nutrition > Pas homazheve për Astrit Deharin, kryeministri Kurti ndaloi për pak çaste për të rregulluar lidhëset e këpucëve të një fëmije

Pas homazheve për Astrit Deharin, kryeministri Kurti ndaloi për pak çaste për të rregulluar lidhëset e këpucëve të një fëmije

Pas homazheve për Astrit Deharin, kryeministri Kurti ndaloi për pak çaste për të rregulluar lidhëset e këpucëve të një fëmije

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, bërë homazhe tek varri i të ndjerit Astrit Dehari, i cili ndërroi jetë më 5 nëntor të vitit 2016 në burgun e Prizrenit.

Pasi janë bërë homazhe tek varri i Astriti, kryeministri Kurti ndaloi për pak çaste për të rregulluar lidhëset e këpucëve të një fëmije shkruan Kosova ime.

Ndërkohë, kryeministri pas homazheve tha se do të bëhen reforma të thella në sistemin e drejtësisë për vktimat e KRlMEVE të kryera nga Serbia, për ato të KRlMlT të organizuar dhe korrupsionit dhe vktimave të KRlMlT politik./Kosova ime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *