Saturday, December 4, 2021
Home > Women Nutrition > Seks me të paktën tetëdhjetë trupa të vdekur: Zbulohet jeta e tmerrshme sekrete e burrit, që punonte si elektricist në një spital në Angli

Seks me të paktën tetëdhjetë trupa të vdekur: Zbulohet jeta e tmerrshme sekrete e burrit, që punonte si elektricist në një spital në Angli

Një elektricist spitali sulmoi seksualisht të paktën tetëdhjetë trupa të vdekur në morgje, ndërsa mbeti i lirë për tridhjetë vjet pas vrasjes së dy grave.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, David Fuller, më në fund pranoi vrasjen e Wendy Knell dhe Caroline Pierce në Tunbridge Wells, Kent, në vitin 1987, pasi krimi mistifikoi policinë për tre dekada.

Por Fuller u kap pas një zbulimi të ADN-së të arritur duke analizuar materialin gjenetik të gjetur në skenat e krimit dhe duke kërkuar bazat e të dhënave kriminale për të afërmit.

Elektricisti ishte krejtësisht i panjohur për policinë, por oficerët zbuluan një përputhje të pjesshme të ADN-së në një nga të afërmit e tij pasi kërkuan një listë prej 1000 personash në bazën e të dhënave që mund të kishin lidhje me vrasësin.

Pasi hetuan Fullerin, i cili kishte në posedim 1000 imazhe ekstreme të abuzimit seksual, oficerët e arrestuan atë në shtëpinë e tij në Heathfield, East Sussex, ku jetonte me familjen e tij, në orët e para të 3 dhjetorit 2020.

Dhe pamjet e arrestimit të publikuara nga Policia e Kentit tregojnë Fuller duke hapur derën për oficerët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *